Nhảy đến nội dung
x
CHEMISTRY IN YOUR KITCHEN / MATTHEW HARTINGS.
"Chemistry in Your Kitchen" by Matthew Hartings is a fascinating and informative book that delves into the science behind everyday cooking and the chemistry of the ingredients found in your kitchen. This book uncovers the hidden scientific principles that make cooking both an art and a science.
COLLEGE COOKING: FEED YOURSELF AND YOUR FRIENDS / MEGAN & JILL CARLE
"College Cooking: Feed Yourself and Your Friends" by Megan & Jill Carle is a must-have cookbook for college students looking to create delicious and budget-friendly meals. Designed with busy college schedules in mind, this cookbook offers practical recipes that are easy to make with minimal ingredients and kitchen equipment.
THE COMPLETE COOKBOOK FOR YOUNG CHEFS / AMERICA'S TEST KITCHEN (FIRM).
"The Complete Cookbook for Young Chefs," edited by America's Test Kitchen, is an essential kitchen resource tailored for secondary students eager to embark on culinary adventures. This comprehensive cookbook offers a diverse collection of easy-to-follow recipes and expert cooking tips, empowering young chefs to explore the joys of cooking with confidence.
NOW YOU'RE COOKING: HANDBOOK / JULIE-ANNE BEHAN, BRENDA FALLON HYLAND
"Now You're Cooking: Junior Cycle Home Economics; Recipe and Evaluation Handbook" by Julie-Anne Behan and Brenda Fallon Hyland, with a foreword by Neven Maguire, is the perfect guide for secondary students eager to explore the art of cooking.
THE SCIENCE OF COOKING / STUART FARRIMOND
The Science of Cooking" by Stuart Farrimond is a captivating exploration of the scientific principles that govern the culinary world. This book takes readers on a fascinating journey through the science behind cooking, unraveling the mysteries of the kitchen and empowering both seasoned chefs and home cooks with a deeper understanding of their craft.
THE COMPLETE BAKING BOOK FOR YOUNG CHEFS / EDITED BY AMERICA'S TEST KITCHEN (FIRM)
Step into the wonderful world of baking with "The Complete Baking Book for Young Chefs" edited by America's Test Kitchen (Firm), the ultimate guide for high school students eager to explore the joys of baking.
BAKE LIKE A PRO! / FALYNN KOCH
Dive into the delicious world of baking mastery with 'Bake Like a Pro!' by Falynn Koch. More than just a cookbook, this delightful guide is a journey from kitchen novice to baking virtuoso. With Falynn Koch as your expert guide, you'll not only discover delectable recipes but also unlock the secrets to professional-level baking.
Ông biết tuốt, đầu bò và tự kỷ / Tác giả Nguyễn Thị Việt Nga
Ông Biết Tuốt, Đầu Bò và Tự Kỷ là một câu chuyện được kể bởi cậu bé học lớp Một – Đầu Bò với những tình huống đáng yêu và đầy hài hước xung quanh thế giới của cậu. Đầu Bò là tên gọi khác của cậu bé Khôi Nguyên. Sở dĩ cậu có biệt danh Đầu Bò là vì dì Đuôi Ngựa luôn cho rằng cậu là một thằng bé ương bướng.
Chuyện phiêu lưu của Mít đặc và các bạn / Tác giả Nikolay Nosov
Chuyện phiêu lưu của Mít đặc và các bạn chắc hẳn đã từng là một cuốn sách gối đầu giường của biết bao thế hệ tuổi thơ. Trong những trang sách giàu tưởng tượng và tươi vui dí dỏm này, tác giả Nikolay Nosov đã xây dựng nên một thế giới các cô chú tí hon hết sức tinh nghịch và ngộ nghĩnh.
Làm thế nào để bảo vệ thiên nhiên? / Tác giả Sophie de Mullenheim
Thiên nhiên hay còn được gọi là tự nhiên, thế giới vật chất vũ trụ bao la. Nó bao gồm tất cả các dạng vật chất cũng như năng lượng tồn tại từ cấp độ bé đến lớn: ví dụ như hạt nguyên tử đến ngôi sao, thiên hà, ngân hà… Thiên nhiên chính là cái nôi để sản sinh ra sự sống, cũng là nơi kết thúc của sự sống.
Subscribe to New Arrivals